Populært kurs
I en årrekke har vi arrangert disse kursene og den vellykkede kombinasjonen av profesjonelle lærekrefter og godt sosialt miljø er en suksessoppskrift.

Ett kurs koster kr. 4.300,- som inkluderer kost og losji samt instruktør og undervisningsmateriell. Om du ønsker å delta på begge kursene får du 1.000 kr i rabatt, slik at totalprisen for to kurs er kr 7.300

De siste årene vi har arrangert dette kurset har vi vært rundt 50 deltagere i alle aldre  på janitsjarkurset og 25-30 deltakere på brassbandkurset. Vi håper å se akkurat DEG på kurs i Ørsta i sommer.

Praktisk informasjon

Sted: Ørsta Folkehøyskole
Dato: 27.-30. juli (brassband) og 1.-4. august (janitsjar). 31. juli er hviledag for ambisen.
Pris: kr 4.300 inkl. alt/ kr 2 800 uten overnatting og frokost.
Obs! Det er mulig å delta på begge kursene, da får dere kr 1.000 i avslag på prisen. Pakkepris er da kr 7.600, inkludert alt/ kr 4.600,- uten overnatting og frokost


Dirigent og administrasjon

NMF Nordvest bruker dyktige og erfarne instruktører – som har det lille ekstra!
Årets dirigent er John Philip Hannevik på brassband kurset og Idar Torskangerpoll på janitsjarkurset. John Philip har ledet begge kursene i flere år og han har lang og bred erfaring som dirigent. Han har gode resultater å vise til i flere av Norges største brassband og janitsjarkorps og er headhuntet over dammen i 2024 og derfor skal vi for første gang ha med oss Idar Torskangerpoll.

Idar er vår faste regionkorpsdirigent til regionkorpset NUK og har bygget korpset fra 17 til 60 musikanter. Dette har han gjort gjennom å lage øvingshelger fylt med morsom musikk på et nivå som alle får utfordringer og mestrer. Torskangerpoll har gjennom sitt virke i skolekorpset arbeidet hardt og systematisk for å skape trivsel og et godt sosialt miljø gjennom musikalsk mestring og spilleglede. Han ser hver enkelt musikant og på grunn av hans inspirerende musikalske lederskap har flere musikanter fra korpset valgt å ta musikkutdanning. (Blant andre Tine Thing Helset).

Administrasjonen på kurset består av leirsjef og står for aktiviteter utenom det musikalske, samt annen hjelp og støtte. For Grått kurs er leirsjef Bjørn Frode Hansen. Han har vært leirsjef i mange år på Grått kurs og sikrer at det sosiale på kurset er topp, år etter år! Han er faktisk en guru på grått kurs kurs, så her er alle i trygge hender!

Timeplan

Kurset starter første dag kl 17.00 og avslutningskonserten er kl 14.00. I mellom der har dere samspill, valgfrie ensembler, utekonserter, fjellturer eller sosialt samvær på skolen og hyggekveld med quiz, underholdning og spilling.

Facebook

Kurset har sin egen facebookside  som heter Musikkleir for vaksne. Er du nysgjerrig ligger det bilder og filmer fra tidligere år i gruppen, samt at det er mange å spørre om du lurer på noe 🙂 Følg linken for å melde deg inn i gruppen: https://www.facebook.com/groups/2420511276