OPPDATERT:

Det er dessverre slik at vi ser oss nødt til å avlyse årets Inspirasjonshelg.

I løpet av helgen fikk vi inn veldig mange avmeldinger fra musikanter som hadde gledet seg men ikke tok sjansen på å reise til Lillestrøm. Det har vi stor forståelse for – helse og sikkerhet kommer først, og til syvende og sist var konklusjonen åpenbar.

I fjor inviterte NMF Øst til historiens andre Inspirasjonshelg, inspirerende ledet av dirigent Eldar Nilsen. Nok en gang var responsen enorm, og vi ble nødt til å operere med ventelister!

Bli inspirert!
Det er derfor en glede å kunne avsløre at vi også denne høsten inviterer til en helg med tuttisamspill, ledet av Eldar Nilsen som dirigent og kunstnerisk ansvarlig.  Etter 12 år som musikalsk leder av HMK Gardes musikkorps er han nå klar for å inspirere den «eldre» garde. Sammen skal vi jobbe oss fram til en feiende flott avslutningskonsert 8. november. På repertoaret står tradisjonelle verk, underholdningsmusikk og norske marsjer, i ekte Eldar Nilsen-stil!

Nytt av året
For årets samling vil vi legge opp til rullering på stemmene der dette er aktuelt. Mer info om dette ved repertoar-utsending.

Eldar og musikkonsulent Iver har stukket hodene sammen, og har en ganske klar idé for repertoaret, men for årets samling kommer vi til å invitere deltakerne til å komme med innspill på det endelige valget! Mer info om programmet kommer, så følg med.

Årets samling blir vesentlig billigere! Etter tilbakemeldinger fra de siste samlingene dropper vi i år felles lunsj (men sørger for kaffe begge dager!), slik at påmeldingsavgiften blir enda snillere.

På Facebook

MERK: På grunn av behovet for en balansert besetning opererer vi med maks-antall på hver instrumentgruppe – etter  førstemann til mølla-prinsippet. Det er en forutsetning at du er medlem av NMF, og aktivt med i et voksenkorps.