Bli inspirert!

I fjor inviterte NMF Øst til historiens andre Inspirasjonshelg. Nok en gang var responsen enorm, og vi ble nødt til å operere med ventelister! Dessverre satte pandemien en stopper for moroa, men nå har vi troen på høsten!

Det er derfor en glede å kunne avsløre at vi i november igjen inviterer til en heftig helg med tuttisamspill, ledet av Eldar Nilsen som dirigent og kunstnerisk ansvarlig. Etter 12 år som musikalsk leder av HMK Gardes musikkorps er han nå klar for å inspirere den «eldre» garde. På repertoaret står tradisjonelle verk, underholdningsmusikk og norske marsjer, i ekte Eldar Nilsen-stil!

Nytt av året
– Etter innspill: For årets samling vil vi legge opp til rullering på stemmene der dette er aktuelt. Mer info om dette ved repertoar-utsending.

– Etter innspill: Eldar og musikkonsulent Iver har en ganske klar idé for repertoaret, men for årets samling kommer vi til å invitere deltakerne til å komme med innspill på det endelige valget! Mer info om programmet kommer, så følg med.

– Nytt år, nytt lokale – nye muligheter! Sentralen tilbyr ærverdige omgivelser midt i Oslo sentrum, med kort vei for reisende og muligheter for både kalde og varme måltider. Det gjør at årets samling inkluderer lunsj begge dager.