27 år gamle Keisuke Komada fra Japan har drillet siden han var 5 år, og har 8 VM-titler fra 2000 til 2016, og har blitt Grand Champion i Japan i både 1 baton, 2 baton og freestyle (drilldans).

I uke 33 kommer han til å undervise på sommerkurs i Håkons hall og Kristins hall på Lillehammer sammen med Mary Julianne Høybakken og Tina-Marie Moe. Mary går 3. året på Norges dansehøyskole med fordypning i jazzdans og har bred erfaring innen alle kategorier i både solo, duett og tropp – og har representert Norge mange ganger internasjonalt. Tina-Marie kommer fra Bergen og har stilt i European Cup 2012 og VM i sportsdrill 2014. Hun er ferdig utdannet sportsdrilldommer og har trent utøvere fra 6-18 år i både sportsdrill og korpsdrill.

Kurset er todelt; ett for drillere på intermediate og advanced-nivå. og ett for drillere på beginnernivå. Det vil bli undervist i drillteknikk, twirling, drilldans, dans og turn. Arrangør av kurset er Kringsjå drilltropp. Treningen vil starte kl. 09:00 og vare til 16:00 hver dag, og lunsj og frukt er inkludert i kursavgiften. Fra 16:00 – 18:00 kan man melde seg opp på privattimer med en av instruktørene. Det er også et tilbud om skoleovernatting. Les mer om påmelding og priser her. Påmeldingsfrist: 1. mai til Tina Larsen, styremedlem Kringsjå drilltropp, på e-postadressen Tina.larsen72@gmail.com

Kurset arrangeres i samarbeid med Norges Musikkorps Forbund Hedmark/Oppland.

Flagg med NMF-logoen

Illustrasjon