Helgen har vært fylt av korps både i Asker, Fredrikstad og Lørenskog. Flere tusen musikanter har vært på scenene, fått både rungende applaus og sommerfugler i magen, og forhåpentligvis hatt flotte musikalske opplevelser.

Etter et bytte på toppen gikk i kveld Nes Skolekorps helt til topps i 1. divisjon under Distriktmesterskapet på Lørenskog. Korpset kan med dette titulere seg Regionmester for 2017! I fjor tok korpset sølv bak Gjallarhorn fra Oslo, men i år ble rollene byttet om.
Se alle resultater her 

DM Fredrikstad
Etter et bytte på toppen gikk i helgen Rakkestad Skolekorps helt til topps i 2. divisjon under Distriktmesterskapet i Fredrikstad med hele 92 (av 100!) poeng! Dermed forsvarte de tittelen fra i fjor, da de også holdt unna for Varteig og Hafslundsøy Skolekorps.
– Se alle resultatene her

DM Asker
Etter et bytte på toppen gikk i kveld Kongsberg Guttemusikkorps helt til topps i 2. divisjon under Distriktmesterskapet i Asker med hele 96 (av 100!) poeng! Dermed skjøv de fjorårets vinner Heggedal og Blakstad skolekorps ned på en 2. plass.
Se resultatene her

NMF Øst gratulerer alle musikanter, både de som overant nervene ved første gangs deltakelse og de som klatret til topps på pallen nok en gang!

Bilder
Bilder og info fra helgen dukker også opp på våre Facebook-sider.
Stolte musikanter, skinnende pokaler, kvinner med rosa hår og konsentrerte dirigenter er blant det du kan se.  Ser du noen kjente?
– Se bilder og andre oppdateringer her

NMF Øst benytter anledningen til å takke tekniske arrangører (Lørenskog Musikkorps/Lørenskog Skolekorps, Sinsen Musikkorps og Borge Musikkorps) for framifrå arbeid og ekte stå-på-humør!

Premieutdeling

Arnestad 3 div