Med bakgrunn i regjeringens gjeldende retningslinjer, ser vi oss nødt til å avlyse NM skolekorps brass, NM skolekorps janitsjar og NM korpsdrill 2020. Selv om forbudet mot kulturarrangementer foreløpig bare er gjeldende frem til 15. juni, så blir denne avgjørelsen stående. Med dagens restriksjoner er det ikke anledning for korps og drillere til å forberede seg, eller ansvarlig å gjennomføre arrangementene. Det er med tungt hjerte vi avlyser arrangementene som vi vet betyr så mye for mange.

– Vi hadde ikke så mye valg. Korpsene og drillerne våre får ikke forberedt seg som vanlig. Inn mot en NM-konkurranse er det mange korps og drillere som girer opp minst ett hakk. Med tanke på at alle kulturarrangement er avlyst foreløpig fram til 15. juni, var det dessverre bare å avlyse, sier Rune Hannisdal, musikksjef i NMF.


Det er vanskelig å se for seg når situasjonen er tilbake til normalen. Vi gleder oss enormt til å invitere korpsene til NM skolekorps og NM korpsdrill i 2021.

Vi oppfordrer korpsene til å holde aktiviteten oppe innenfor gjeldende rammer. Spill og drill sammen så godt det lar seg gjøre i andre mulige sammenhenger, ha godt humør, inspirerer hverandre og legg planer for fremtiden.  Del gjerne en liten video med de rundt deg med et øvingstips eller inspirasjon. Dere finner flere tips til alternative korpsaktiviteter her.

 

Eventuelt innbetalt depositum vil bli refundert.