NMF Nordvest og The Brazz Brothers inviterer til seminar for skolekorpsmusikanter som skal begynne på U-skole til høsten og oppover til og med VGS. Tema er gehørspill.

Seminaret strekker seg over to dager, fredag 3. og lørdag 4. juni

Musikk med røtter i New Orleans streetparade tradisjonen vil bli innøvd via gehør, og samlingen avsluttes med to supre utekonserter i Ålesund sentrum, gågata lørdag 4. juni mellom kl.13.00 og 14.00.

Vi starter på fredag kveld kl. 17-20 på Gomerhuset, Skodje og fortsetter lørdag formiddag kl. 10-12 på samme sted før vi drar til Ålesund sentrum og spiller i gågata mellom kl. 13-14.

Skolekorpsmusikantene kan vente seg en fest av et seminar der samspill og musikkglede står i fokus.

NMF Nordvest er stolte av å kunne gi skolekorpsene dette tilbudet. Musikerne i The Brazz Brothers er kanskje de mest erfarne og ettertraktede instruktørene i Norge på dette feltet.

Meld deg på og husk å ikke ta med notestativ 😊

Selve seminaret er som sagt på Gomerhuset, Skodje fredag kveld 17-20 og lørdag 10-12. Deltagerne tar med seg matpakke og tanken er at deltagerne blir hentet av f.eks sine foreldre lørdag kl.12 for så å bli kjørt ned til Ålesund sentrum, gågata der spilleoppdraget er fra kl. 13-14 lørdag den 4. juni.

Deltageravgift kr. 500,- per pers. som dekker instruksjon. Matpakke tar deltagerne selv med seg.

Meld dere på nå! De hundre første påmeldte får plass på seminaret.

Spørsmål om seminaret sendes til jorgen@musikkorps.no tlf. 45414522