NMF Nordvest har i samarbeid med Tomra Ørskog Festivalen gleden av å invitere til Nordvesten Møre og Romsdal 2024 Fylkesmesterskapet for skolekorps.

Konkurransen går av stabelen den 9. mars på Gomerhuset, Skodje. Teknisk arrangør er Tomra Ørskog Festivalen, med Tomra Brass i spissen.

Bedømmingen blir gjennomført på samme måte som tidligere år med rangering og poeng for alle korps i konkurranseklassene.

Noen ord fra teknisk arrangør Tomra Brass Band:

Som teknisk arrangør ønsker Tomra Brass Band Brass alle skolekorps og voksenkorps hjertelig velkommen til å delta. Både deltakere og publikum vil få flotte musikalske opplevelser. Lik tidligere, favner arrangementet flere generasjoner av musikere. I vårt unike felleskap er alle med !

Tomra Brass Band ønsker å legge til rette for at de ulike korpsene skal kunne prestere og hygge seg gjennom dagen. Korpsene vil få tilgang til garderobe og øvingsrom i sammenheng med fremførelsene sine. Ved siden av dette vil det foregå kiosk- og kafésalg, hvor deltakere og publikum kan få nyte både salt og søtt. Informasjon om bestilling av middag vil komme.

På kvelden inviterer Tomra Brass Band til en forrykende festkonsert i Gomersalen! Dagen avsluttes med en veldig spennende premieutdeling og festkonsert.

Festkonsertbillettar
Festkonserten er gratis for alle musikarar og dirigentar.
Påmeldte korps får tilsendt et bestillingsskjema som returneres til Tomra Brass Band.
Spørsmål om dette: post@tomrabrass.com eller tlf:46544448
For andre: Billettar ellers kjøpes i billettluka. Kr. 150,-/ 50,-

Vel møtt til årets store korpsfest i Møre og Romsdal !

Har dere spørsmål?

Dere når oss i NMF Nordvest på e-post nordvest@musikkorps.no eller ring 45 41 45 22
og ønsker dere kontakt med Tomra Ørskog Festivalen når dere de på post@tomrabrass.com eller tlf.46 54 44 48

Informasjon og kontakt

Nordvesten MR: nordvest@musikkorps.no TØF: post@tomrabrass.com