Landslaget, som består av nærmere 70 utøvere fra hele Norge, reiser til Eindhoven i Nederland for å kjempe om verdensmestertitler siste uken i juli. VM i drill skulle egentlig blitt avhold i 2020, men ble flyttet på grunn av korona. Under pandemien har de norske utøverne imponert med kreative digitale løsninger og utetrening i all slags vær, og nå gleder vi oss til å se resultatene av arbeidet.

Jubelscener: Norge hadde all grunn til å juble under EM. Nå håper vi på tilsvarende resultat under VM! Foto: Monika Heggem/NMF

Gode representanter for Norge

– I påsken deltok vi på EM, og dette var et historisk EM for Norges del! Vi har aldri oppnådd så gode plasseringer noen gang tidligere. Nå skal vi inn i et VM hvor det er enda flere konkurrenter og enda høyere nivå. Her deltar også USA, en sterk konkurrent, som fra tidligere er en klar favoritt i de fleste klasser. De norske utøverne kommer til å vise fram det høye nivået vi har, og trolig kjøre gode runder på gulvet, resten er opp til dommerne, forteller landslagstrener Heidi Kristensen. Hun legger til at Norge har hatt en tydelig utvikling som nasjon og at det norske reisefølget presterer både på gulvet og på tribunen.
– Det er et godt samhold mellom utøverne og jeg er veldig stolt av hvordan den norske delegasjonen opptrer både i og utenfor hallen! 

Stolt: Landslagstrener Heidi Kristensen er stolt over de norske utøverne. Foto: Monika Heggem/NMF

Følg mesterskapet her: 
Facebook – Drill i NMF
Facebook – Norges Musikkorps Forbund
Instagram (@nmfkorps)
Snapchat (@nmfkorps)