Inspirasjon til ny sesong
«Man får ny inspirasjon fra de flinke instruktørene, noe som gir en god start på neste sesong i korpset og dessuten gir mer lyst til å øve hjemme» sier Amund. «I tillegg møter man folk også fra andre korps og får gode venner for resten av livet» supplerer Simen.
Gjengen er helt samstemte om at det faglige utbyttet er høyt både praktisk og teoretisk, og man får utviklet seg både innen samspill og som solist.

Helheten
På sommerkurs får man utvikle seg musikalsk på eget instrument. Kursene har variert innhold med instrumentalundervisning, spilling med akkompagnatør, teori, valgfag, mindre ensembler, storband, brassband og janitsjarkorps.
Sosiale aktiviteter som bading, landhockey, spillkvelder og lignende gjør at alle har mulighet til å få nye venner. På sommerkurs knytter mange vennskap for livet!

Veien videre
Den flotte gjengen med 19-åringer skal fortsette å spille til høsten, selv om de er ferdige i skolekorpset. Emilie skal videre til musikkutdannelse i Bergen, Sindre og Erik  skal avtjene verneplikten HM Kongens Garde, mens andre fortsetter i det lokale voksenkorpset.

Oppfordring
Alle musikanter bør dra på kurs, fordi:
– Her får man venner for livet
– Det er gøy, sosialt og lærerikt
– Musikalske utfordringer på ditt nivå