Når skjer det: Uke 31 i sommerferien, 29. juli – 2. august 2019
Kl: 0900- 1530, hver dag
Hvor: Molde kulturskole
For hvem: Barn og unge – med og uten korpserfaring.                                                                                             Passer for de som skal begynne i 2. klasse, og oppover til og med ungdomsskolealder.

Påmeldingsfrist: 1. juli 2019 Det er første mann til mølla, og ingen påmeldingsavgift.  (Påmelding i skjema lengre ned på siden.)

Under SommerPULSE vil deltakerne jobbe sammen med sør-afrikanske og norske musikklærere for å sette sammen en forestilling med smak av Afrika og andre verdensdeler. Seminaret vil foregå på dagtid i lokalene til Molde kulturskole og deltakerne vil få servert to måltider daglig.

Det er ikke krav om å gå i korps eller å drille/spille et instrument for å delta på SommerPULSE. Ta gjerne med en venn som ikke er med i korps (men husk at vedkommende også må melde seg på via skjema under).

Resultatet vil bli vist fram på kafé og konsert fredag 2. august fra kl. 1600.

Konserten starter 1700, men før forestillingen inviterer vi deltakernes familie til å hygge seg med mat og få anledning til å treffe andre foresatte og representanter for korpsene.

Bidra?

Vi trenger frivillige foreldre som kan hjelpe oss med praktiske oppgaver i løpet av uken. Kryss av i påmeldingskjemaet hvis du kan bidra med for eksempel transport eller baking.

Har du spørsmål, ta kontakt på sommerpulse@musikkorps.no

SommerPULSE er støttet av Norsk senter for utvekslingssamarbeid (Norec), Kavlifondet, Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) og Norsk musikkråd.