– Jeg meldte meg på Samspillhelg fordi jeg hadde lyst til å kunne spille med andre som også liker å spille i korps og som synes det er gøy å lære nye ting, smiler Hedda.

– Samtidig får man jo mange nye venner på tvers av mange andre korps som man senere treffer igjen på stevner, sommerkurs og konkurranser.

Førstegangsreisende

Hedda spiller fløyte og piccolo, og deltar for aller første gang. Hun hørte om Samspill fra andre i korpset som hadde vært på det tidligere og hatt det veldig gøy.

– Jeg synes det beste med slike Samspill på tvers av korpsene er at man får nye venner fra forskjellige steder med samme interesse som en selv. Man får et spesielt vennskap med de man har vært på kurs med, smiler hun.

Nye utfordringer i stort korps

Repertoaret for samlingens to korps (ja, det er så mange påmeldte allerede!) er på det meste klart. Hedda mener slike samlinger gjør deltakerne til bedre musikanter.

– Det er veldig morsomt å spille med jevngamle i et stort korps. Da får man nok utfordringer samtidig som det er morsomt å spille, mener hun.

Ikke påmeldt ennå? Hva venter du på?

Praktisk info og påmelding her

Etter tilbakemeldinger og tidligere erfaringer, opererer vi i år med et tak på antall plasser. Førstemann til mølla-prinsippet råder!