– Responsen har vært utelukkende positiv, smiler korpsleder Ragnhild Nødland.
– Vi er glade og stolte over at hele 26 korps nå er påmeldt, og spesielt det at den geografiske spredningen blant korpsene er så stor viser oss at dette er et arrangement som når og engasjerer mange.

Nå er dagene fulle av forberedelser, men korpset har det bare gøy.
– Det vi gleder oss mest til er å se hvordan alle korpsene løser utfordringene vi har gitt dem. Vi oppfordrer jo til å skape et helhetlig inntrykk og sceneshow, og det blir spennende å se alle fremførelsene, smiler Nødland.
– Ikke minst gleder vi oss til å møte alle musikantene, og å få ta del i den enorme spillegleden vi vet er der når unge musikanter får boltre seg i en slik konkurranse!

Mer info her 

– Hva har vært det mest utfordrende med å stable et slikt arrangement på beina?
– Det som har vært mest utfordrende for oss i planleggingen av dette arrangementet har vært at vi gjør alt sammen for første gang. Vi har brukt mye tid på å utforme konkurransereglement, sette kunstneriske rammer for konkurransen, finne det perfekte lokalet, hente inn dyktige dommere og så videre, avslører korpslederen.

Formatet
Oslo Brass Band har hentet mye inspirasjon til Underholdningskampen fra lignende konkurranser blant annet på Vestlandet.
– I Underholdningskampen oppfordrer vi alle korps til å tenke helhetlig, og å sette musikken inn i en større sammenheng enn det mange korps kanskje er vant til fra før. Vi har både underholdningspriser og spillepriser i hver divisjon, og i juniorklassen og åpen klasse får alle kommentarer på både spill og underholdning, avslutter Nødland.

Vi ønsker korpsene lykke til!