VIKTIG:

Vi har fulgt situasjonen i regionen vår nøye over lang tid. Etter samtaler med kommuneoverlegens kontor i Ullensaker har NMF Øst besluttet å gjøre noen viktige endringer for årets mesterskap:

DRØM: Digital konkurranse 29.-30. mai
Alle som pr i dag er påmeldt ØM Drill 2021 beholder sin påmelding til den digitale konkurransen som vi kaller DRØM – Digitalt Regionalt Øst-mesterskap!
Denne plassen må bekreftes eller avmeldes – Mer detaljert informasjon om den digitale konkurransen finner du lenger ned i dokumentet (last ned dokumentet under)
ØM Drill 2021 flyttes til høst 2021
Vi velger å være optimistiske for høsten, og nå jobber vi på spreng med å få ny dato klar. Mer informasjon kommer i løpet av kort tid, og sendes dere direkte så snart vi har det spikret!

16. april sendte vi informasjon om dette til alle påmeldte.

Aktuell informasjon vil du finne i fanene nedenfor.

Smittevern:

Vi følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler, og gjør oppmerksom på at konkurransen kun er åpen for drillere i NMF Øst. Se invitasjonen for nærmere informasjon.

ARKIV 01.03.2021 – Kvalifisering til NM korpsdrill 2021:

NM korpsdrill 2021 vil som tidligere varslet gjennomføres som en digital konkurranse. I den forbindelse er det besluttet at kvalifisering også kun skal gjøres digitalt. Det betyr at ingen regionale drillkonkurranser vil fungere som kvalifiseringskonkurranse for NM korpsdrill i år. Informasjon om NM korpsdrill 2021 finner du her.

Vi gleder oss uansett til ØM Drill 2021, og gjør vårt ytterste for å planlegge konkurransen slik at vi med størst mulighet kan gjennomføre et fysisk arrangement. Ikke nøl med å kontakte oss: omdrill@musikkorps.no