I år hadde Stavanger Brass Band valgt Marlene Dietrich som tema. Det holdt til seier med solid margin, og som vanlig var det de såkalte «anger-korpsene» som beslagla seierspallen. Manger Musikklag ble nummer to, mens Eikanger-Bjørsvik Musikklag ble nummer tre.

Også i 1. divisjon ble det Rogaland-suksess. Musikkorpset Gjallarhorn gikk helt til topps i denne divisjonen. I de tre nederste divisjonene ble det Hordaland-vinnere. 2. divisjon ble vunnet av Haukås Musikklag, 3. divisjon av Tysnes Musikklag og i 4. divisjon var det veteranene i Nordlys XO som gikk til topps.

«Fire på rad i Siddis!! For en kveld, det kan ikke bli så mye bedre enn dette! Tusen takk til våre dirigenter Selmer Simonsen og Allan Withington for arbeidet inn mot denne helgen. Takk også til Simon Dobson for det flotte programmet «Just a German Girl».» Dette er reaksjonene til Stavanger Brass Band på korpsets Facebook-side.

Jubelen bak scenen var enorm, da korpset ble lest opp som vinnere, etter at de også hadde spilt festkonsert. Årets arrangement var det 33. i rekken og hadde ny deltakerrekord med 61 korps.

Fullstendig resultatliste

Siddis Brass for 33. gang

Rekorddeltaking på Siddis Brass