Skuffet over at årets sommerkurs ble avlyst? Vi og! Faktisk så mye at vi kastet oss rundt da regjeringen løste opp retningslinjene, og inviterer til Korpsjubel!!

Hva er Korpsjubel!?

Korpsjubel! er en spennende inspirasjonsdag for de yngste musikantene. Det blir en dag fylt med samspill og ulike aktiviteter. Her blir det fokus på spilleglede!

Kurset er lavterskeltilbud der fokus er på å inspirere og motivere musikantene etter en frustrerende vår, i opptakten til høsten og oppstart for skolekorpsene! Med oss får vi topp motiverte musikalske ledere, samt administrativ stab som skal sikre at arrangementet går trygt og smertefritt av stabelen.

Dirigentene har funnet flott og variert musikk, og sammen med supre instruktører gleder de seg til å treffe deg på Korpsjubel!

Hvor og når?

Korpsjubel! går over én intensiv dag,  og blir avholdt på forskjellige steder i regionen, første halvdel av august. Arrangementet er på dagtid, og bespisning skjer gjennom medbragt matpakke.

Vi oppfordrer deg til å melde deg på nærmest der du bor, slik at vi begrenser reiseaktivitet. Oversikt over kurs lenger ned i saken!

For de litt eldre musikantene arrangerer vi FerieKorpset.