Skuffet over at årets sommerkurs ble avlyst? Vi og! Faktisk så mye at vi kastet oss rundt da regjeringen løste opp retningslinjene, og inviterer til FerieKorpset!

Hva er FerieKorpset?

FerieKorpset er et samspilltilbud for musikanter som er fra 11 til 15 år (født 2009-2005). Her får du mulighet til å spille sammen med ivrige medmusikanter, bli kjent med nye korpsvenner, og få en skikkelig pangstart på korpshøsten. Det blir samspill i korps hele dagen.

Dette er lavterskeltilbud der fokus er på å inspirere og motivere musikantene etter en frustrerende vår, i opptakten til høsten og oppstart for skolekorpsene! Med oss får vi topp motiverte musikalske ledere, samt administrativ stab som skal sikre at arrangementet går trygt og smertefritt av stabelen.

Dirigentene har funnet flott og variert musikk, og sammen med supre instruktører gleder de seg til å treffe deg på FerieKorpset!

Hvor og når?

FerieKorpset går over to dager,  og blir avholdt på forskjellige steder i regionen, første halvdel av august. Arrangementet er på dagtid uten overnatting, og bespisning skjer gjennom medbragt matpakke.

Vi oppfordrer deg til å melde deg på nærmest der du bor, slik at vi begrenser reiseaktivitet. Oversikt over kurs lenger ned i saken!

For de yngste musikantene arrangerer vi Korpsjubel!.