NMF arrangerer ulike sommerkurs over hele landet, og sommerkurs er for mange sommerens høydepunkt. Sommerkurset gir deg en unik mulighet til å bli flinkere til å drille, samtidig som du møter mange nye mennesker og får en flott opplevelse. Trivsel er viktig på kurs og vi legger til rette for et godt sosialt samhold!

Årets kurs holdes på Sandefjord videregående skole. Deltakerne overnatter på skolen og har kort vei til butikk, turområder og Sandefjord sentrum.

Trenere:

Hovedinstruktører på intermediate og advanced-kursene er amerikanske Glen Bittenbender, nederlandske Michelle Baggerman og Mathias Langseth Eliassen.

Årets kurstilbud:

Sommerskolen deles inn i to ulike hovedmoduler; et kurs for elever på intermediate/advanced konkurransenivå, og et rødt/blått kurs for elever på beginner/3. divisjon/elever uten konkurranseerfaring.

Det blir også instruktørkurs hvor deltakerne kan velge mellom grunnkurs, trener 1, trener 2 og trener 3. Nedre aldersgrense er 15 år.

For trenere og elever som ønsker faglig påfyll tilbys det dagskurs innen treningslære, masterclass innen dans, level 1 og 2 samt innføring i retningslinjer og bedømming av konkurranser.

Mer informasjon om kurset ligger nedenfor.