Dagen før regiontinget er  Nordvestkonferansen, som skal gi inspirasjon og faglig påfyll! Årets tema er koprsdrift og korpsbygging. Dagen er todelt og har en egen del for kasserer, drill og musikkorps.

Foredragsholdere:

Lise Hagen Rebbestad

Lise er styremedlem i den internasjonale drillorganisasjonen WFNBTA, samt i paraplyorganisasjonen IBTF, som jobber med sammenslåing av korpsdrill og sportsdrill på verdensbasis. Har mye erfaring med samhandling mellom musikk og drill, da hun vært leder av både Skedsmo Skolekorps og Skedsmo Drill. Lise har sittet i forbundsstyret og vært President i NBTA Norway

Hun kommer til Nordvest for å snakke om implementering av drillstrategien, hvordan kan drillmiljøet være med på å bidra til at flere korps satser på drill, gatedrill og Majorettes?, workshop om hva NMF Nordvest skal tilby av drillaktiviteter. Hva ønsker drillerne seg? og nyheter fra det internasjonale drillmiljøet.

Odd Petter Saltnes

Odd Petter Saltnes har vært med og utviklet NMFs korpsdriftssytem, og kan det meste om små og storetekniske systemer og duppedingser. Han er også vår egen ekspert på økonomimodulen, så det er vel vert å ta turen. Her kan man få hjelp til store og små spørsmål, og kanskje lære et tips eller to?

Lise Hagen Rebbestad

Lise Hagen Rebbestad