Midtnorks Mesterskap går av stablen i Træffhuset 12. og 13. mars og det er Molde Drill som er teknisk arrangør. Konkurransen har også NM kvalifiseringsstatus, så i flere av klassene kan deltakerne kvalifisere seg til årets NM. Mer om konkurransen her.

 

Nordvesten Møre og Romsdal arrangeres i samarbeid med Tomra Ørskog Festival, men Tomra Brass Band som teknisk arrangør. Det gjør at arrangementet på Skodje både er for skole-, generasjon – og voksenkorps. Konkurransen har hele 20 deltakerkorps i skolekorps- og generasjonskorpskonkurransen og 113 deltakere på aspirantseminaret som holdes paralellt. Aspirantene avslutter dagen sin med å spille for alle korpsene i storsalen på Gomerhuset og med 113 barn på scenen blir det liv! Ikke gå glipp dette, mer om konkurransen på Skodje her.
Konkurransedag er 9. april.

Nordvesten Sogn og Fjordane med drilldel, har påmeldingsfrist 14. mars, men her strømmer det også på med deltaker korps og drilltropper! Konkurransedag er 16. april og konkurransen holdes på Sadane.  Mer om Nordvesten Sogn og Fjordane her.

 

Velkommen til flotte konkurransedager i Nordvest!