– Vi ønsker å jobbe med konsertprestasjonen vår og få gode tilbakemeldinger på hvilke ting som har vært bra og hvilke ting som kan jobbes videre med er motiverende, forteller dirigent Erlend. Han avslører at korpset legger vekt på å finne riktig repertoar.

– Repertoarvalget er viktig, for det ikke er så mange muligheter til å spille såpass vanskelig stoff som er så tydelig arrangert/komponert for korps og for så å dypdykke ned i detaljene, smiler han.

Korpsleder Cecilie nikker enig, og forteller at korpset også gleder seg til å høre på andre korps.

Alt om Distriktmesterskap 2024

– Hvordan forbereder dere dere til konkurransen?
– Vi øver som vanlig og legger inn seminarhelg i innspurten. Vi har i noen år deltatt sammen med Borgen Skolekorps, og da har det også vært arrangert felles øvelser, forteller korpslederen.
– I år spiller vi alene og håper vi klarer å spille jevngodt med eller bedre enn i fjor, men aller viktigst blir det å levere en god konkurranse der vi spiller på vårt beste og greier å oppleve mestring på scenen.

Dirigenten legger til:
– I tillegg gir konkurranseaspektet et eget push for å jobbe med egne ferdigheter og felles samspill. Vi er spente på å begynne å jobbe med stoffet, smiler han.

Holmen skolekorps stiller i 3. divisjon, i tillegg til at juniorkorpset deltar i junior-/aspirantklassen. Vi ønsker lykke til!