Musikkonsulent i NMF Øst, Iver Vatvedt, er strålende fornøyd!
– Etter mitt skjønn er Geir en av Norges ledende musikere, som jevnlig brukes som saxofonist i våre symfoniorkestre. Han har sitt daglige virke i Det Norske Blåseensemble og som førsteamanuensis ved NMH, forteller han.
– Han har tidligere vært ansatt i Forsvarets Musikk, og har bred erfaring innen det frivillige og profesjonelle musikklivet i Norge. Utover dette kjenner jeg han som en vennlig og ydmyk person, forteller han.

Skal bygge videre på verket

Selv er Geir Holm ydmyk, men klar på hva han ønsker å få til med RØST:
– Kollektivt skal vi få det til å låte så bra som overhode mulig, men minst like viktig for meg er det å utvikle hver enkelt musiker og skape gode musikanter, forteller han. Og han har ikke små ambisjoner:
– Målet må være å bygge videre på det Tanja har gjort, og gjøre RØST til et virkelig supert ungdomskorps som publikum vil sette pris på, smiler han.

Inspirerende og lærerik dirigent

Geir Holm har lang erfaring som både musiker og dirigent. Han er utdannet ved Norges musikkhøyskole og som privatelev hos Daniel Deffayet i Paris. Holm har to NM-titler for janitsjarkorps med Sarpsborg Janitsjarkorps, og dirigerer for tiden Greåker Musikkorps.

– Summen av alt dette gjør at jeg er overbevist om at Geir er rett person til å videreføre og utvikle RØST, og jeg er utrolig glad for at han har sagt ja til å bli regionkorpsets neste dirigent, smiler musikkonsulenten.
– Jeg vil virkelig oppfordre musikanter til å melde seg på prøvespill. Å spille under Geir sin ledelse vil garantert være inspirerende, lærerikt og morsomt!

Meld deg på prøvespill

Skal strekke RØST

– Så hva er det viktigste for deg i ledelsen av RØST?
– Det er å få ungdommene til å bli glad i musikken vi jobber med. Vi skal bruke tid på å fordype oss i den og se hva som ligger bak notene, forteller Geir.

Så hva gleder han seg mest til?

– Jeg gleder meg jo til å se hvor langt jeg kan strekke dem, smiler han, men understreker:
– På en positiv måte. De skal bli oppriktig glad i faget sitt: Musikken.

Vi gleder oss til samarbeidet!

Geir Holm vil dirigere DEG. Meld deg på prøvespill i dag!
Foto: NMH