Ung dirigent er en del av programmet Dirigentløftet for å utvikle og heve kompetansen for dirigenter. Som deltaker på Ung dirigent får du blant annet innføring i partiturlesing og taktering og det blir fokus på rolleforståelse. Det blir også praksis med eget praksisensemble.

Kriterier for deltakelse
Du trenger ikke ha dirigert før, men det er viktig at du har dialog med dirigent og styret i korpset du spiller i om å få praksis med korpset mellom samlingene. Det er begrenset med plasser så ikke nøl med å søke.
Se søknadsskjema i egen tab under.

Kort om programmet
I forkant av første samling vil det bli et digitalt møte med kunstnerisk leder Trond Husebø og han vil følge opp deltakerne mellom samlingene

Samling desember:
Vanligvis er samlingene fra lørdag-søndag men i år er vi så heldige at det skal holdes mesterklasse Søndag 05.desember med Trond Husebø og Peter Szilvay. Manger Musikklag er praksiskorps for deltakerne. Samlingen vil derfor være fra fredag til lørdag og de som ønsker det kan få være publikum på mesterklassen søndag. ( i Lungegaardens Kulturarena )
Fredag blir samlingen på Grand Terminus hotell Bergen, men på lørdag blir det i Lungegaardens Kulturarena.  Det vil være en kontaktperson sammen med deltakerne gjennom hele samlingen.

Lurer du på noe er det bare å sende en e-post: beateh@musikkorps.no
eller ta en telefon til Beate: 970 93 814

Les om Trond Husebø her