– Absolutt Brass! er vår arena for å dyrke messingmiljøet på Østlandet, forteller musikkdirektør i Stabsmusikken Andreas Hanson.
– Vi vil gjennom disse dagene skape rom for inspirasjon, samhold og utveksling av kunnskap gjennom både konserter og møter mellom miljøets fire viktige parter: amatørmusikeren, musikkstudenten, den selvstendige- og fast ansatte musikeren, forklarer han.

I samarbeid med NMF Øst tilbys det workshop for dirigenter og instruktører, der man går bak kulissene, møter musikere og får et innblikk i arbeidsmetode og metodikk.
Program og påmelding her

Hanson vil lede deltakerne gjennom det kunstneriske og faglige innholdet og vil gjøre sitt ytterste ved hjelp av dirigentpinnen og sine talegaver for å skape en god atmosfære mellom utøver og publikum. Hansons posisjon som en frontfigur i korpsbevegelsen og brede virke innenfor opera og orkesterverdenen vil gjøre dette til en lærerik begivenhet.

Fokus på høyere nivå
– Disse dagene gleder vi oss virkelig til. Både faglig og sosialt blir dette et arrangement vi håper mange vil benytte seg av, smiler Hanson.
– Under Absolutt Brass vil vi fokusere på hvordan vi kan høyne nivået uansett forutsetning, både samspillsmessig og individuelt, avslører Hanson. Det er med andre ord store muligheter for musikere fra alle nivå å plukke opp tips som kan bringes videre.

Forsvarets Stabsmusikkorps messingseksjon under ledelse av Andreas Hanson avslutter arrangementet med en konsert fylt med både orginalskrevet og arrangert musikk.

absolut-brass