Her kan du bli bedre kjent med noen av Dirigentukas lærere og tidligere deltakere om hva som er deres beste minner og erfaringer fra Dirigentuka.

Ingrid Øien bor i Lundamo i Melhus kommune. Her jobber hun i kulturskolen og dirigerer tre korps. Ingrid er trompetist og har deltatt på Dirigentuka fire ganger. Her kan du høre hva Ingrid sier om Dirigentuka:

 

Trond Husebø har etablert seg som et nytt og spennende navn på musikkscenen både i Norge og Skandinavia. Han hadde sin debut med Oslo Filharmoniske orkester i 2018, noe som førte til umiddelbare reengasjementer. Trond dirigerer jevnlig flere av de norske og skandinaviske orkestrene, samt militærorkestre og ensembler. I år blir sjette gangen Trond underviser på Dirigentuka. Hør hva Trond sier om Dirigentuka:

 

Kjetil Djønne er dirigent og komponist og spiller i Eikanger-Bjørsvik Musikklag. Han har studert både euphonium og komposisjon ved Griegakademiet og til høsten begynner han å studere videreutdanning i dirigering ved Universitetet i Stavanger. Han har deltatt på Dirigentuka tre ganger. Her har han deltatt på både Forypningskurset og Mesterklasse med Stavanger Brass Band. Hør hva Kjetil sier om Dirigentuka:

 

David Erichsen bor i Horten og utdanner seg til å bli realfagslærer. Han er i tillegg til dette dirigent for to korps. David har tidligere studert digitale dirigentstudier ved UiS. Hør hva David sier om Dirigentuka:

 

Bjørn Sagstad er en aktiv dirigent og pedagog. Bjørn ble nylig utnevnt til professor i korpsdirigering ved Hochschule für Musik i Basel i Sveits. I tillegg til dette underviser Bjørn i dirigering ved Griegakademiet og er også mentor i NMF sitt dirigentprogram Maestro (tidligere Maestra). Bjørn har undervist på Dirigentuka nesten alle årene siden start – til sammen 8 ganger. Her kan du høre hva Bjørn har å si om Dirigentuka:

Gå inn på Dirigentukas nettsider og les mer om årets kurstilbud. Husk påmeldingsfristen 1. mai.