Lås opp potensialet ditt: Meld deg på master class med Ole Kristian Ruud!

Er du lidenskapelig opptatt av dirigentfaget og ivrig etter å foredle ferdighetene dine? Da er dette din sjanse!

I forbindelse med EM Janitsjar i Oslo konserthus 25. mai inviterer vi dirigenter over det ganske land til en spennende fagdag. Opplev en eksklusiv master class ledet av den anerkjente dirigenten Ole Kristian Ruud, i samarbeid med et av Norges beste janitsjarkorps; Lillestrøm Musikkorps.

Dørene lukkes kl. 12.00

Hvem er Ole Kristian Ruud?
Ole Kristian Ruud er en av Norges fremste dirigenter, med et vell av erfaring og anerkjent for sitt eksepsjonelle lederskap i musikkens verden. Han jobber til daglig som professor i orkesterledelse ved Norges Musikkhøgskole.

Hans ekspertise spenner over ulike sjangere, og han har en unik evne til å inspirere og løfte musikkorps og orkestre til nye høyder.

Hvem er du?
Du dirigerer voksenkorps på fast basis. Nivå? Se repertoaret vi skal jobbe med under, for et inntrykk.

Hva kan du forvente?
Denne mesterklassen er skreddersydd dirigenter som ønsker å utdype sin forståelse av direksjonsfaget, spesielt innenfor konteksten av voksenkorps – i tillegg til å være en inspirasjonsinnsprøyting uten like.

Deltakerne vil få muligheten til å:

– Motta personlig veiledning fra Ruud
– Utforske egne uttrykk og fortolkninger
– Lede et av Norges fremste amatørkorps

Ikke gå glipp av denne sjansen til å heve dine dirigent-ferdigheter og få kontakt med andre ildsjeler i korps-Norge. Registrer deg nå for muligheten til en mesterklasse som forhåpentligvis blir en milepæl i din musikalske reise!

DirigentLab er en del av breddesatsingen i Dirigentløftet, støttet av Sparebankstiftelsen DNB.