Vi gjentar suksessen – En hel helg med drill- og dansemoro!

Instruktør: MICHELLE BAGGERMAN

Utøverkursene passer for alle drillere f.o.m. 9 år, og inneholder dans, drillteknikk, triks, koreografi og masse moro. Instruksjonen vil foregå i grupper inndelt etter nivå, med forskjellige instruktører og alle får en spennende og variert timeplan. Det vil være mulig å både få påfyll på drill og dansekombinasjoner, mer kunnskap om xstrut og 2 baton, ikke minst mulighet for å ta level 1.

Alle deltakere i Solo 1 baton på neste EM Twirling må ha bestått Level 1 i European Teaching Program. Tre norske NMF-instruktører har deltatt på internasjonalt instruktørkurs i Frankrike, og har fått tittelen Qualified European Teacher. På Skatvalkurset er vi så heldige å få Ann-Cecilie Stokkenes Davis som er en av disse tre instruktørene.

Vi oppfordrer alle utøvere til å ta level 1 kurset. Det er et godt grunnlag å ha for alle drillere.

Helgen avsluttes med et drilltreff, som er et sosialt arrangement for deltakere og foreldre. Det blir salg av kaffe, kaker og lodd, og selvfølgelig et stort drillshow.

I tillegg til å vise fram det man har lært denne helgen, kan hver drilltropp forberede og fremføre 1-2 av sine egne program.

Oppmøte: Fredag 20. november kl. 18.00. Treffet varer fra kl. 16.00 til ca. kl. 17.30 på søndag.

Instruksjonen vil foregå i Skatvalhallen, og overnatting vil bli på skole i nærheten. Dette vil det komme mer informasjon om i første infoskriv som blir sendt ut til kontaktpersonen som oppgis ved påmelding.

På grunn av hallplass har vi sett oss nødt til å sette et tak på maks 120 deltakere under årets kurs. Det betyr derfor at det er de 120 første som melder seg på som er sikret plass på kurset.

For ledere som ønsker overnatting og bespisning på skolen er prisen 400,-.