Dagen før årsskiftet kan vi konstatere at alle regionens sommerkurs har påmeldte! Maren Warberg var en av de første som meldte seg på Blått kurs:
– Jeg meldte meg på for å treffe nye og gamle korpsvenner! Og få bruke en uke på å spille sammen og lære masse, forteller hun. Dette blir hennes fjerde sommerkurs:
– Det beste med å være med på sommerkurs er å bli kjent med andre fra korpsmiljøet, mener hun.

Venner for livet

Det er Rikke Lundstad og Elise Ek Haug enige i. De er begge påmeldt Svart kurs på Viken folkehøyskole (NB: Dette kurset begynner å nærme seg fulltegnet).
– Jeg har meldt meg på neste års sommerkurs fordi det er utrolig gøy, både sosialt og musikalsk. Sommerkurs er et av årets høydepunkter, mener Elise. Hun mener det beste med sommerkurs er det sosiale:
– Man møter så utrolig mange kule folk og man får venner med en gang, og sammen skaper man minner for livet!

Man burde dra på sommerkurs fordi man får venner for livet.

Mange gode grunner

Rikke er sommerkurs-veteran.
– Første gang jeg deltok var på gult kurs, og siden har jeg dratt hver sommer. Jeg hørte om sommerkurs gjennom korpset, fordi noen av de eldste hadde vært på kurs og fortalte hvor gøy det hadde vært, minnes hun. For den unge trompetisten er det mange gevinster ved å delta på kurs.
– Det beste med sommerkurs er at man blir kjent på tvers av korpsene og får nye utfordringer musikalsk. Sommerkurs gir også motivasjon til videre spilling og øving, i hvert fall gjør det det for meg, avslutter hun.