Vi tror fortsatt på sommeren

Folkehelseinstituttet kom i går ettermiddag med oppdaterte råd for aktiviteter for barn og unge av lengre varighet. Det gjør planleggingen av sommerleir-sesongen litt lettere for oss – og vi gleder oss til vi igjen kan fylle sommeren med herlig musikk, sterke følelser og nye vennskap! Les om to musikanter som allerede er påmeldt og gleder seg!

VIKTIG OPPDATERING – 7. juni

På bakgrunn av lav påmelding ser NMF Øst seg nødt til å avlyse Rødt dagkurs i Oslo. E-post er sendt de påmeldte.

VIKTIG OPPDATERING – 3. juni

På bakgrunn av en bred vurdering ser NMF Øst seg nødt til å avlyse årets Lift Off!. E-post er sendt de påmeldte.

VIKTIG OPPDATERING – 21. mai

Med oppdatert veileder fra FHI og på bakgrunn av lokale forhold, har NMF Øst sett seg nødt til å gjøre enkelte endringer i kurstilbudet vårt. Rent konkret gjøres følgende:
– Grønt kurs på Ringerike fhs avlyses.
– Gult kurs på Ringerike fhs flyttes til uke 31.
– Rødt kurs på Ringerike fhs avlyses.
– Det opprettes et nytt rødt dagkurs i Oslo!

Se alle kursene lenger ned på siden, men hurra – det vil si at det fremdeles er mulig å melde seg på de fleste kursene! Vi skyver samtidig på fristen for å melde seg av kurset vederlagsfritt til 1. juni. Vi tror på sommeren, så ikke vent med å melde deg på! Har du spørsmål om sommerkursene? Send oss en epost: sk-ost@musikkorps.no

Hva er sommerkurs?

Sommerkurs er nye og gamle venner, musikalsk utvikling, samspill og samhold, sene kvelder og morgenbad. Fellesskapet og de sosiale båndene varer livet ut. Sammen med våre dyktige dirigenter og lærere skal deltakelsen på sommerkurset gi deg gode minner og musikalsk påfyll før neste korpssesong.