Paris Brass Band er grunnlagt og sammensatt av musikere fra Conservatoire de Paris, fra Opéra de Paris, Orchestre National de France, Musique de l’Air, Police og Garde Républicaine. Et genuint ønske om å spille musikk for denne type ensemble var, og er, drivkraften. Bandet deltok bl.a på EM for brassband i Oslo i 2013 og fikk strålende ovasjoner.

Dyktig lokalt korps

Til Festkonserten i Grieghallen lørdag 7. februar har de med seg musikere fra Søreide og Sandsli skolekorps, vinner av NM for skolekorps 2014. Det var første gang Søreide og Sandsli vant NM og jubelen var stor.

Søreide og Sandsli skolekorps spilte i NMFs lokaler ved kulturministerbesøk 2013. Her står deler av korpset oppstilt

SPILLEOPPDRAG: Søreide og Sandsli skolekorps spilte da kulturministeren var på besøk i Bergen 2013. Foto: Olga Wergeland/NMF

Til EYBB

Søreide og Sandsli skal også representere Norge på EM for brassband i Freiburg, Tyskland i mai. De deltar i European Youth Brass Festival.

Anerkjent band

PBB har tilhold på CRD of Créteil, og gir konserter i inn og utland. De deltok i EM for brassband i 2013 og 2014 og var invitert band på den 23. Chiayi Interntional Band Festival på Taiwan.

Konserten i Grieghallen begynner kl. 20.45, lørdag 7. februar 2015. Billetter ved inngangen.

Se flere detaljer om NM brass 2015