Dagene har vært fylt av korps både i Fredrikstad, Asker og Lørenskog. Et par tusen musikanter har vært på scenene, taklet både rungende applaus og sommerfugler i magen, og forhåpentligvis hatt flotte musikalske opplevelser.

DM Lørenskog
DM Lørenskog er gjennomført med mange flotte fremføringer. Hasle Skole Musikkorps kan kalle seg Regionmester for brassband, mens Gjallarhorn fra Oslo tok seieren og dermed Regionmester-tittelen for janitsjarkorpsene på søndagen!
Se alle resultater her 

DM Fredrikstad
Varteig og Hafslundsøy Skolekorps gjenerobret toppen av 2. divisjon, og kunne juble over seieren i 2. divisjon under Distriktmesterskapet i Fredrikstad med 90 poeng!
– Se alle resultatene her

DM Asker
I Asker kunne ordføreren applaudere for Eikeli og Eiksmarka Skolekorps, som stakk av med seieren i 2. divisjon under DM Asker 2018.
Se alle resultatene her

NMF Øst gratulerer alle musikanter, både de som overant nervene ved første gangs deltakelse og de som klatret til topps på pallen nok en gang! Vi gleder oss til fortsettelsen.

Bilder
Bilder og info fra helgen dukker også opp på våre Facebook-sider.
Stolte musikanter, skinnende pokaler og konsentrerte dirigenter er blant det du kan se.  Ser du noen kjente?
– Se bilder og andre oppdateringer her

NMF Øst benytter anledningen til å takke tekniske arrangører (Lørenskog Musikkorps/Lørenskog Skolekorps, Asker Musikkorps og Borge Musikkorps) for framifrå arbeid og ekte stå-på-humør!