– Hva er dine sommerplaner?

– I sommer skal jeg reise litt rundt i Norge for å besøke familie og venner. Jeg kommer også til å bruke mye tid på trening hjemme i hagen og i hallen. Videre skal jeg undervise på Sommer Workshop og på NMF sitt Zoom kurs, Sommerdrill i august, noe jeg gleder meg veldig til!

– Hvilke minner har du fra drill?

– Jeg har ekstremt mange gode minner fra drillen, men hvis jeg skal plukke ut en favoritt var det mitt første VM i 2012, der jeg for første gang fikk se USA på gulvet. Utøverne fra USA har fortsatt å inspirere meg hvert eneste år siden. Noen av mine favoritt-triks innen drill er turns, piruetter og flips!

– Hva gleder du deg til i høst?

– Til høsten gleder jeg meg til å fullføre siste året på bachlorgraden min på Universitetet i Oslo og å trene mot nasjonale konkurranser, samt VM som ble utsatt til august i 2021.

– Hva er din sommermat-favoritt?

Min favorittmat om sommeren er jordbær med fløte og sukker 🍓