I 2. divisjon janitsjar vant Strusshamn Skoles Musikklag fra Askøy. Tilsvarende divisjon brass ble vunnet av Skodvin Skulemusikk.

3. divisjon janitsjar ble vunnet av Hessa og Aspøy Skolemusikkorps fra Møre og Romsdal, mens Norheimsund Skulemusikklag fra Hardanger gikk seirende ut av brass-divisjonen.

I NM skolekorps brass var det også noen som deltok i 4. divisjon.  Her var det Lyderhorn Skolebrass fra Bergen som gikk til topps.

Se fullstendig resultatliste lenger ned i saken. Vi gratulerer alle korpsene!

En stappfull dag med korpsglede

I Larvik deltok det 24 korps, fordelt på ni korps i 1. divisjon, åtte i 2. divisjon og sju korps i 3. divisjon. Konferansier i 1. divisjon, Thor Hansen, var begeistret.
– Det har aldri vært så mye publikum i salen på tidligere NM. Det er veldig moro når det er så mye folk inne og hører på.

Dagen ble avsluttet med en forrykende festkonsert med Brasskompaniet og premieutdeling.  Årets norgesmester Skjold Skoles Musikkorps skulle feire seieren med middag på hotellet de bor på.

Også for brassbandene ble det en full dag. 29 korps, fordelt på fire divisjon, bidro til å gjøre lørdagen til en festdag i Stavanger.

Det ble altså nok en gang Smørås Skolemusikk som vant NM skolekorps brass. Korpset representerte Norge i EM i Birmingham i vår og har åpenbart klart å bevare formen.

NORGESMESTER: Skjold Skoles Musikkorps kunne juble for 96 poeng og seier i årets norgesmesterskap i Larvik.

I Stavanger var det Stavanger Brass Band som sto for festkonserten.

BILDER

– Her finner du bilder fra NM Skolekorps Brass til fritt bruk. Bildene skal krediteres Foto: Norges Musikkorps Forbund