– Det er over 40 påmeldte korps fra 10 fylker. Blant annet er det kommet påmeldinger fra to korps i Nordland fylke, Valnesfjord og Tjøtta, forteller leder Bård Granerud. Han forteller om korps som kommer tilbake år etter år.
– Over 80 % av årets påmeldte korps har deltatt på stevnet tidligere år, så det tolker vi til at de må ha likt stevnet. Det er gøy å se at noen har vært med på alle seks stevner også meldt seg på årets stevne, mener han.

Granerud tror suksessformelen er funnet:
– Vi tilstreber oss å være fleksible med antall deltagere helt frem til stevnedagen. Korpsene betaler for de som er tilstede på stevnet. Med så stor interesse som er for stevnet så håper vi som arrangørkorps at påmelding gjøres før ferien. Det kan være at vi må si stopp når antall påmeldinger blir for mange, påpeker han.

Flere justeringer er gjort til årets stevne. Nytt av året er at innmarsj begynner kl 09.30, én time før parken åpner for ”vanlige” gjester. Dette betyr mer tid til å kjøre karuseller:
– For mange som reiser langt for å komme på stevnet så er det et ønske om å få mest mulig parktid, forteller Granerud. Det vil også være premiering til det korpset som utpeker seg på en spesiell kreativ måte i forbindelse med innmarsjen. Korpsene selv bidrar i utviklingen av stevnet:
– Vi gjennomfører hvert år en omfattende spørreundersøkelse blant deltagerne. Tilbakemeldingene vi får er veldig positive, men vi er alltid ute etter å se etter forbedring både på stevnet i TusenFryd, men også på overnattingstilbudet vi tilbyr. Vi håper vi har «truffet» enda bedre i år, avslutter Granerud.

Nysgjerrig på TusenFryd-stevnet?
Les mer her