– Det blir raske fingre, raske tunger og raske rytmer. Vi skal sette fyr på Lørenskog! Tanja ler, og understreker at hun sikter til musikken.
– Det blir et krevende program for denne samlingen! Vi skal trollbinde publikum med musikalske historier. Det blir en reise fra den arktiske sirkelen til varme Spania, gjennom torden og varme sommerdager, og fra eldgammel historie til nåtiden, forteller RØST-dirigenten.

Konserten er et samarbeid med de lokale heltene i Lørenskog Musikkorps, og det vil være vel verdt å få med seg et av regionens beste voksenkorps i toppform!

Tanja gleder seg til å ta fatt på en ny samling.
– Denne samlingen vil fokus være på forberedelser og øvingsteknikker ved teknisk krevende repertoar. Og så skal vi ha fokus på den naturlige flyten i musikk med høyt tempo, forklarer hun.
– Jeg tror denne samlingen blir knallbra, og håper det vil gjenspeiles i konserten. Det er så mye energi i dette korpset at jeg er sikker på at vi kunne varmet opp en hel by med RØST!

Konsert på Lørenskog Hus

Søndag 13. november kl. 17:00 kan du få varmen i kroppen på Lørenskog Hus!
Billetter kjøpes her

Temaet er «RØST on fire», og i forkant av konserten inviterer vi skolekorpsmusikanter, skolekorpsdirigenter og ledere til en «RØST Intro talk» i konsertsalen. Dette er en «åpen halvtime» med Tanja og et par av korpsets musikanter.

– Hva er intensjonen med denne praten?
– Målet er å gi konsertpublikummet en bredere «connection» med RØST og musikken vi spiller, slik at konsertopplevelsen blir større, forklarer Tanja.
– I tillegg til en kort introduksjon av korpset vil vi presentere noen arbeidsmetoder og kikke på konsertrepertoaret. Håpet er at det vil være interessant for både skolemusikanter og dirigenter å få et innblikk i RØST annet enn gjennom på scenen, avslutter hun.

«RØST Intro talk» starter 16:15 på Lørenskog Hus, og er selvfølgelig gratis. Velkommen!

Tanja Räsänen RØST