Søre Ål Festivalen 2020 er AVLYST 

Vi inviterer alle skolekorps til korpsfestival med mye musikk og annen moro! Her blir det mulighet til å utfolde seg musikalsk, med parade, samspill, workshops, og mulighet for egne konserter. I tillegg blir det grilling, underholdning og tur til Hunderfossen Eventyrpark.

Det blir innlosjering på sedvanlig vis, på madrass i klasserom, på Søre Ål skole og Åretta ungdomsskole, som begge ligger litt sør for sentrum av Lillehammer.

Søre Ål Skolemusikk arrangerer Søre Ål festivalen for aspirant- og juniorkorps hvert annet år, og for hovedkorps hvert annet år. I 2020 er det tid for hovedkorpsfestival. Vi håper på stor oppslutning om festivalen også i 2020, blir det fullt slik det pleier, blir det omlag 600 små og store som setter sitt preg på Lillehammer by denne helgen.

Har ditt korps lyst til å være med – les mer og meld på korpset her

Pris for helgen, inkludert overnatting, mat fra kveldsmat fredag til lunsj søndag, parader, samspill, medalje og inngang i Hunderfossen familiepark er 1150,- for barn/voksne. I tillegg kommer korpsavgift på 1500,- per korps.

På denne siden kommer vi til å legge ut program og praktisk info om festivalen, evt som vedlegg nederst, som vil oppdateres fortløpende etter hvert som deltaljene kommer på plass!

Vi sees på korpsfestival på Lillehammer i 2020!

For ytteligere informasjon, ta kontakt:
sorealskolemusikk@gmail.com

Søre Ål Festivalen 2020 er AVLYST