Vi inviterer alle skolekorps til korpsfestival med mye musikk og annen moro! Her blir det mulighet til å utfolde seg musikalsk, med parade, samspill, workshops, og mulighet for egne konserter. I tillegg blir det grilling, underholdning og tur til Hunderfossen Eventyrpark.

Det blir innlosjering på sedvanlig vis, på madrass i klasserom, på Søre Ål skole og Åretta ungdomsskole, som begge ligger litt sør for sentrum av Lillehammer.

Søre Ål Skolemusikk arrangerer Søre Ål festivalen for aspirant- og juniorkorps hvert annet år, og for hovedkorps hvert annet år. I 2020 er det tid for hovedkorpsfestival. Vi håper på stor oppslutning om festivalen også i 2020, blir det fullt slik det pleier, blir det omlag 600 små og store som setter sitt preg på Lillehammer by denne helgen.

Har ditt korps lyst til å være med?  Ta kontakt med oss på sorealskolemusikk@gmail.com

Dersom du ønsker å melde på korpset ditt trenger vi i første omgang opplysninger om følgende: Navn på korpset, omlag hvor mange barn og voksne som kommer, navn, telefon og mailadresse til kontaktperson.

Pris for helgen, inkludert overnatting, mat fra kveldsmat fredag til lunsj søndag, parader, samspill, medalje og inngang i Hunderfossen familiepark er 1150,- for barn/voksne. I tillegg kommer korpsavgift på 1500,- per korps.

På denne siden kommer vi til å legge ut program og praktisk info om festivalen, evt som vedlegg nederst, som vil oppdateres fortløpende etter hvert som deltaljene kommer på plass!

Vi sees på korpsfestival på Lillehammer i 2020!