Elitedivisjonen
Stavanger Brass Band var det eneste korpset fra Rogaland som deltok i mesterskapets øverste divisjon. Etter noen år med 2. og 3. plasser var det ekstra kjekt at musikantene stakk av med seieren for første gang siden 2007. Korpset med sin dirigent Allan Withington leverte to solide fremføringer i Grieghallen fredag 6. og lørdag 7. mars. Totalt fikk korpset 95 poeng for sine framføringer.
NM seier gjør at korpset har kvalifisert seg til EM i Lille, Frankrike i 2016.
Karianne Flåtene Nilsen, solotrombonist i Stavanger Brass Band, ble tildelt årets solistpris.

Fra nedrykk til opprykk
Musikkorpset Gjallarhorn med sin dirigent Jacob Vilhelm Larsen,  rykket ned fra 1. divisjon til 2. divisjon i 2014. Med helgens seier i 2. divisjon er de tilbake i 1. divisjon. Neste år vil de konkurrerer i samme divisjon som Sola Brass Band, som i år kom på en 7. plass i 1. divisjon.

Tysvær Brass vant 4. divisjon med sin gjestedirigent Melvin White. Tysvær Brass vant også 3. divisjon Siddis Brass i 2014, da med sin faste dirigent Martin Kinn.

Sterke plasseringer
Gjesdal Brass Band med sin dirigent Jonas S. Rogne, fikk en flott 4. plass i årets 3. divisjon. Dette er 4. plasseringer opp fra fjorårets mesterskap. Randaberg Musikkorps og Skeiebrass kom på henholdsvis 4. og 5. plass i årets 5. divisjon, og var dermed ikke langt unna topp 3 og pokal.

Resultatliste NM brass 2015