Om korpsene
Stangaland Brass er et voksenkorps fra Karmøy i Rogaland med musikanter i alderen 14-52 år fra hele distriktet. Vi deltar årlig på Siddis Brass og NM, og målsettingen er å gi et godt tilbud til distriktets beste musikanter. Vi arrangerer flere julekonserter årlig med sprengt publikumskapasitet i Kopervik kirke, i tillegg til at vi deltar på andre arrangementer som borgerlig konfirmasjon, markeringer og lignende. Ambisjonsnivået er høyt og vi ønsker å levere gode resultater i alle konkurranser. Korpset er pr dags dato et 3. divisjonskorps både på NM og Siddis Brass.

Kopervik Felleskorps, tidligere Stangaland skolekorps, er et ambisiøst skolekorps som tar inn aspiranter og musikanter fra hele Kopervik-distriktet. Korpset har en rik historie med mange fantastiske resultater både i Stavanger Open og Rogalandsmesterskapet. Korpset har per i dag 22 musikanter og 13 aspiranter.

Øvelsesdager
Kopervik Felleskorps øver mandager og torsdager, mens Stangaland Brass øver på torsdager. Begge korpsene øver på Eide Skole i Kopervik i Karmøy kommune. I tillegg har korpsene jevnlig seminarer i forbindelse med konkurranser, konserter og oppstart.

Sesongplan, repertoar og besetning planlegges i samarbeid med musikkutvalg og korpssjef.

Søknadsfrist
Dersom du er interessert i å bli Kopervik Felleskorps og Stangaland Brass sin nye dirigent, eller et av korpsene, kan du sende søknad og CV til heinferk@gmail.com, kassererstangaland@gmail.com og vidkat@frisurf.no innen 01.07.2021.

Det er en fordel for dirigent selv at søkeren er bosatt i Rogaland, men ikke et krav fra vår side. Det er også en fordel at dirigenten både kan dirigere skolekorps og voksenkorps, men igjen ingen forutsetning.

Stillingen besettes for en årsperiode, med mulighet for oppsigelse fra begge parter i perioden.

Lønn etter avtale.

For spørsmål om stillingene
Korpssjef i Stangaland Brass
Hein Georg F. Haram
tlf: 98426650
epost til heinferk@gmail.com.

Korpssjef i Kopervik Felleskorps
Katrine Jøsang
tlf: 93083724
epost til vidkat@frisurf.no