RØST har avsluttet en historisk førstesesong. Korpset begynner å «sette seg», mye takket være en målrettet og engasjert dirigent.
– Tanja har virkelig innfridd forventningene, forteller Mads Myr Munthe-Kaas, prosjektleder for Røst.
– I tillegg til de faglige evnene har hun både engasjert og inspirert musikantene. Det blir kjempespennende å følge RØST fremover, smiler han.

Bred erfaring
35 år gamle Tanja er utdannet dirigent fra Sibelius-akademiet i Helsinki. Hun har også en mastergrad i kammermusikk som klarinettist, og i vår tok hun andreplassen i «Nordic Wind Band Conference and Conductors Competition».

Tanja har over 10 års erfaring som dirigent, og har en allsidig bakgrunn fra både symfoniorkestre, blåse- og kammerorkestre, og brassband. På CV’en står både Kainuu military Band, Finnish Air Force band, Radom Chamber Orchestra, MAV Symphony orchestra, Ruse City Brass Band.

Vi holder suppleringsopptak til RØST

Ambisiøs
– Tanja er både engasjert og engasjerende. I tillegg er hun en ambisiøs og modig dirigent, forteller Iver Vatvedt, musikkonsulent i NMF Øst. Han mener det er full klaff:
– Hennes ambisjoner rundt oppbyggingen av Røst som et regionalt fyrtårn matcher våre egne. Hun har klare meninger kombinert med en positiv innstilling, og har raskt vist seg å være en kjemperessurs for RØST, forteller han.

I tillegg til RØST dirigerer Tanja Nittedal og Hakadal Janitsjar, Asker skolekorps, og samarbeide med Vestre Aker Musikkorps.

Følg RØST på Facebook

RØST - Konsert

RØST – Konsert