Når skjer det: Vinterferien, 24.-28. februar 2020
Kl: 0900- 1530, hver dag
Hvor: Fana kulturhus
For hvem: Barn og unge – med og uten korpserfaring.                                                                                             Passer for de som går på barneskole eller ungdomsskole.

Påmeldingsfrist: 16. februar 2020 Det er førstemann til mølla, og ingen påmeldingsavgift.  (Påmelding er fulltegnet, men det er fortsatt mulig å stå på venteliste).

Under VinterPULSE vil deltakerne jobbe sammen med sørafrikanske og norske musikklærere for å sette sammen en forestilling med smak av Afrika og andre verdensdeler. Seminaret vil foregå på dagtid og deltakerne vil få servert to måltider hver dag.

Det er ikke krav om å allerede drille/spille et instrument for å delta på VinterPULSE. Spre gjerne ordet til venner som ikke er med i korps.

Resultatet vil bli vist fram på kafé og konsert fredag 28. februar fra kl. 16.

Konserten starter kl. 17, men før forestillingen inviterer vi deltakernes familie til å hygge seg med mat og sosialt samvær.

Bidra?

Vi trenger frivillige foreldre som kan hjelpe oss med praktiske oppgaver i løpet av uken. Kryss av i påmeldingskjemaet hvis du kan bidra med for eksempel transport eller baking.

Har du spørsmål, ta kontakt på vinterpulse@musikkorps.no

VinterPULSE er støttet av Norsk senter for utvekslingssamarbeid (Norec), Kavlifondet, Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) og Norsk musikkråd.