Spillerekkefølgen til Distriktmesterskapene

Den offisielle trekningen ble gjort 10. februar og på våre nettsider får du full oversikt over hvem som spiller når og hvor.

Programmet for mesterskapene, med tidspunkter for når korpsene går på scenen, hvem som dømmer hvilken divisjon, og hva du får høre:
Distriktmesterskap Asker
Distriktmesterskap Fredrikstad
Distriktmesterskap Lørenskog

Mer om mesterskapene finner du her eller på Facebook

Startliste for ØM Drill

Den endelige listen ble offentliggjort og sendt ut 7. mars og på våre nettsider ligger fullstendig oversikt over hvem som går på gulvet når.
– Startliste ØM Drill

Årets mesterskap har rekorddeltakelse, med  623 (!) starter. Arrangementet strekker seg fra fredag ettermiddag til søndag kveld.

Mer om ØM Drill finner du her eller på Facebook

Nå gjelder det!
Nå skal resultatene av mange timers innsats og øving endelig presenteres for publikum og dommere. Konkurransene er en viktig motivator for skolekorpsene og setter en standard for de musikalske ambisjonene korpset har.
– Det er et stort engasjement blant korpsene, og konkurransene er en flott arena for å treffe andre korps-entusiaster, mener Iver Vatvedt, musikkonsulent i NMF Øst.
– Årets konkurranse har også stor bredde, fra fjorårets regionmesters Gjallarhorn til nyopprettede samarbeidskorps på skolekorpsnivå. Årets mesterskap blir rekordstore, med 149 korps spredt på mesterskapsscener på Lørenskog, i Asker og Fredrikstad.

Opplev sjelden vare!

Samtidig er ØM Drill og Distriktmesterskapet viktige møteplasser der musikanter og utøvere også treffer gamle venner og knytter nye bånd med andre utøvere.

Vi sees til helgen!

ØM Drill 2016