Julie Helene Brattebråten Wiger spiller til daglig i Tranby Skolekorps. Hun var en av de første som meldte seg på Svart kurs i NMF Øst når påmeldingen åpnet.

– Jeg gleder meg ALLTID til neste Sommerkurs – da får jeg endelig truffet gamle venner fra tidligere kurs, og jeg blir kjent med nye venner, smiler Julie Helene. Hun er veldig klar for sitt sjette sommerkurs neste år:

– Sommerkursene er utrolig morsomme, lærerike, musikalsk motiverende og sosiale!

Les mer om kursene

Bedre til å spille mens man har det morsomt

Simon Ludvigsen Kjenn fra Bøler og Nøklevann Musikkorps skal på rødt kurs neste år. Gjennom korpset ble han tipset om kursene, og er påmeldt sammen med en kompis.

– Jeg liker at det er både spilling og mange andre aktiviteter, forteller han. Det er flere grunner til at han gleder seg:

– Man har det morsomt, og blir bedre til å spille!

Fortell om kurs!

Korpsene har en viktig funksjon når det gjelder å fortelle om sommerkursene, tror Julie Helene.

– Første gangen jeg hørte om Sommerkurs var gjennom skolekorpset som jeg spiller de – de oppfordret alle medlemmene til å melde seg på, forteller hun. En vel investert innsats, skal vi tro oppsummeringen hennes av sommerkursene:

– Det beste med sommerkursene er alle de sosiale og morsomme aktivitetene, de musikalske utfordringene – og alle de nye vennskapene man får. Sommerkurs er gøy!