Julie Helene Brattebråten Wiger spiller til daglig i Tranby Skolekorps. Hun var en av de første som meldte seg på Svart kurs i NMF Øst når påmeldingen åpnet.

– Jeg gleder meg ALLTID til neste Sommerkurs – da får jeg endelig truffet gamle venner fra tidligere kurs, og jeg blir kjent med nye venner, smiler Julie Helene. Hun er veldig klar for sitt sjette sommerkurs neste år:

– Sommerkursene er utrolig morsomme, lærerike, musikalsk motiverende og sosiale!

Les mer om kursene

Bedre til å spille mens man har det morsomt

Simon Ludvigsen Kjenn fra Sarpsborg Jente- & Guttekorps skal på rødt kurs neste år. Gjennom korpset ble han tipset om kursene, og er påmeldt sammen med en kompis.

– Jeg liker at det er både spilling og mange andre aktiviteter, forteller han. Det er flere grunner til at han gleder seg:

– Man har det morsomt, og blir bedre til å spille!

Fortell om kurs!

Korpsene har en viktig funksjon når det gjelder å fortelle om sommerkursene, tror Julie Helene.

– Første gangen jeg hørte om Sommerkurs var gjennom skolekorpset som jeg spiller de – de oppfordret alle medlemmene til å melde seg på, forteller hun. En vel investert innsats, skal vi tro oppsummeringen hennes av sommerkursene:

– Det beste med sommerkursene er alle de sosiale og morsomme aktivitetene, de musikalske utfordringene – og alle de nye vennskapene man får. Sommerkurs er gøy!