Årets sommerferie blir kanskje litt annerledes for mange av oss. Kanskje flyturen har blitt byttet ut med biltur? Og en tur på stranden byttet ut med en tur på fjellet? Heldigvis kan vi likevel spille musikk, synge og danse, uansett hvor vi er! NMF vil i sommer dele musikalske sommeraktiviteter som passer for barn og unge som liker musikk, dans og kule rytmer!

Tirsdag og fredag i uke 29 til 32 vil du få tips til musikalske sommeraktiviteter. Aktivitetene kan gjøres hvor og når du måtte ønske, og passer for alle barn og unge, både med og uten korpserfaring. På noen aktiviteter kan kanskje hele familien bli med?
I tillegg vil du bli introdusert for «Dagens Vivo», der du kan se bidragene til NMFs VIVO-konkurranse. «Vivo» er et musikkuttrykk og betyr livlig. Etter en annerledes vår med lite samspill, ønsket NMF å inspirere korpsene til å spille og drille sammen. Juryen la vekt på utstråling, innlevelse og energi. Vinnerne av årets konkurranse får du se fredag 7.august.

 

Tirsdag 14. juli
Her finner du en quiz, og en film med koreografi til en dans du kan danse hjemme! Du kan til og med lære deg å lage ditt eget instrument.

 

Fredag 17.juli
Har du hørt sangen «Kom sommarvind»? Idag kan du lære deg å lage din egen drage som kan fly i sommervinden. Her er også kryssord, og Midodo! 

 

Tirsdag 21.juli
Rytmisk tirsdag! Dans på avispapir, og lag musikk uten instrumenter.

 

Fredag 24.juli
Greier du å gjette riktig instrument? Og har du prøvd å lage kunst med vannballonger? 

 

Tirsdag 28.juli
Jakt på ditt favorittsitat fra din favorittlåt, dans med blikkboks på føttene, og lær deg «Olele»!

 

Fredag 31.juli
Kan du løse sommernøttene? Feire med å danse inn fredagen til kule rytmer!

 

Tirsdag 4.august
Musikalsk gjemsel, Siyahamba og regnbuesokker!

 

Fredag 7.august
Lag din egen låt, dans med gummistøvler, og vinnerne av årets VIVO-konkurranse!