Årets utvalg er enda bedre enn fjorårets.

– Vi har i år hatt spesielt fokus på aspirant- og juniorkorpsene. Det er dermed kommet med nytt repertoar spesielt for disse korpsene, sier Geir Ulseth, tidligere musikksjef i NMF.

Det er musikkonsulent i NMF, Birgitte Grong som har hatt ansvar for å plukke ut repertoaret til aspirant- og juniorkorpsene.

– For å lykkes som aspirant- og juniorkorpsdirigent, er det viktig å finne et godt og utviklende repertoar. Gjør man denne jobben grundig, lykkes man bedre både med opplæringen og konsertene. I tillegg bygger man stolte musikanter som opplever mestring, spilleglede og utvikling.

– REMA 1000 er glad for å bidra til at skolekorpsene også i år får kvalitetsnoter til halv pris, sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

Mange skolekorps benyttet seg av ordningen i fjor, og Geir Ulseth håper at korpsene kjenner sin besøkelsestid i år også.

Ved bestilling er det viktig at korpsnavnet er riktig skrevet. Da får korpset som er berettiget noter til halv pris refusjonen sin, og ikke korpset som har et navn som ligner.

NMF-REMA 1000 Repertoar 2015

Veiledning dirigenter aspirant- og juniorkorps

Notebutikkens kampanjeside