NMF Øst og NMF Innlandet samarbeider, og inviterer til felles mesterskap i februar neste år, i flotte Hamar kulturhus. Dette kan bli en festdag der man kan møte, spille for og lytte til brassband fra hele Østlandet! NMF Innlandet står for gjennomføringen av mesterskapet, men det vil også kåres en egen regionmester for Øst.

– For våre brassband er dette en flott mulighet. De har ikke hatt et fast felles arrangement uken før NM Brass, og på denne måten får de en møteplass for å teste formen mot de andre NM-bandene, forteller produsent i NMF Øst, Ragnhild Sandbakk.

Meld på korpset

– Dette er en vinn-vinn situasjon. For brassbandene i Innlandet gir dette fellesarrangementet flere korps å måle seg mot på samme nivå, i tillegg til at det gir et større miljø og erfaringsutveksling, påpeker musikkonsulent i NMF Innlandet, David Morton.
– Vi gleder oss til å ønske velkommen til supre Hamar kulturhus!

Mesterskapet vil tilby flere divisjoner, både med og uten poeng og rangering, så dette vil passe for både de som skal til NM uka etterpå, og de som bare ønsker et mål å øve mot og oppleve fellesskapet i brass-miljøet.

For janitsjarkorpsene blir det Regionmesterskap på Lillestrøm i mars som vanlig.
Les mer her