NMF Øst gleder seg over å presentere et (nesten) helt nytt kurskonsept sammen med Annetta Lucero og Thomas Johansen: Sikt høyt!

Om kurset

Kurset retter seg først og fremst mot korps som ikke konkurrerer, og de som konkurrerer på beginner/ intermediate nivå. Samtidig er vi overbevist om at trener og utøvere på advanced nivå også vil ha et godt utbytte av kurset.

Vi ønsker å gi trenere og drillere muligheten til å bygge en solid grunnmur for fremtidig mestring – sammen. Her vil drillerne lære å utføre grunnleggende teknikk korrekt, mens treneren vil lære hvordan riktig teknikk skal læres bort, feilsøking, og hvordan man kan bygge på etter hvert som den grunnleggende teknikken blir bedre. Vi skal selvfølgelig også lære noen nye og kule tricks etter hvert som drillerne hever mestringsnivået.

Om kursholderne

Kursholdere er Annetta Lucero og Thomas Johansen. De brenner begge to for at drillere og trenere på alle nivå skal få muligheten til å strekke seg så langt og høyt som de selv ønsker.

Vi er veldig fornøyd over å ha disse med på laget – og vi er helt sikre på at alle som deltar på kurset vil glede seg over nye evner og muligheter som resultat av deltagelsen. Annetta og Thomas underviser på det nivå den enkelte trener og driller befinner seg på, og på hver sin måte har de en egen evne til å hjelpe deltakere til å finne troen på at de kan. Her vil dere møte trenere som ser alle- og hver enkelt.

Dette kurset vil du ikke gå glipp av!