Til sommeren kan NMF Øst for fjerde året på rad invitere deg til Lift Off!, et spille- og produksjonskurs for ekstra motiverte musikanter som skal begynne i 10. klasse og oppover. Kurset er et supplement til de Blå og Svarte sommerkursene i NMF, som har stort fokus på musikalsk og personlig vekst med individuelt fokus.

Ante Skaug blir kunstnerisk leder for dette kurset, og han har allerede begynt å glede seg!

– Vi skal jobbe med hele korpsmusikanten. Dette er et spille- og produksjonskurs på høyt nivå, med fokus på og ensemblespill og gruppedynamikk, lover han. Det blir med andre ord ikke enkeltundervisning og individuell oppfølging på samme måte som det Blå og Svarte kurset, som arrangeres på Viken fhs.
– Vi vil tilby deltakerne musikalsk input i forskjellige stilarter og verdifull ballast på konsertproduksjon. Målet er at dette kurset skal gi kunnskap som løfter den neste skolekorpskonserten til nye høyder, og vi håper skolekorpsene ser verdien av å ha musikanter på dette kurset, smiler Ante.

Om deltakelse på årets kurs

Dette kurset vil ha begrensede plasser på alle instrumenter, og man må søke for å delta på kurset. Påmeldingsfrist 15. april 2020. Info under.