Festivalprogram

Korps i fokus

Korpsene står i sentrum når vi skal feire at Norges Musikkorps Forbund er 100 år og at det er Musikkorpsenes år. Landsfestivalen er det største arrangementet i jubileumsåret og går av stabelen i Bergen. Her er alle korps invitert til å sette sitt preg på byen og hele landet – det skal synes at Norge er fullt av flotte korps i alle farger og fasonger!

Hvem kommer?

Her er det plass til alle: musikanter, aspiranter, drillere, dirigenter, ledere og andre interesserte i alle aldre.

Garden kommer. Det gjør også Brazz Brothers,  Markus Bailey, Ole Edvard Antonsen, Sjøforsvarets Musikkorps, Tine Thing Helseth, Bicycle Showband Crescendo og Eikanger-Bjørsvik Musikklag.

Foto: Ole Kristian Olsen/Fotogruppen.no

Foto: Ole Kristian Olsen/Fotogruppen.no

Dette kan du oppleve

Vi gjentar suksessen fra landsfestivalen i Trondheim med aspirantfabrikken sammen med Brazz Brothers. Det blir musikerfest på Bergenhus med konsert og aktiviteter, store konserter på Torgallmenningen og i Johanneskirken, 100 trompeter på Torgallmenningen og Fløyen, byspillinger med alle deltakerkorps, en egen jubilumsklang hvor alle korpsene starter spillingen i smitt og smau og samles på Torgallmenningen og tattoo på Brann Stadion. På programmet står også NM for skolekorps, janitsjar og brass i Grieghallen samt drill i Sotra Amfi.

NM for skolekorps og drill

I forbindelse med Landsfestivalen 2018 inviteres det også til NM skolekorps brass og janitsjar, samt NM korpsdrill.

NM skolekorps brass og janitsjar blir i Grieghallen 28. – 30. juni, mens NM korpsdrill gjennomføres i Sotra Arena 28. juni – 1. juli.

Alle som vil delta i NM melder seg på i påmeldingsskjema for festivalen. Både de som skal delta på NM og på festivalen, og de som bare skal delta på NM.

 

Se hvor moro det var på Landsfestivalen i Trondheim 2014: 

Kommer du og ditt korps til Bergen neste år? #korps2018